Lentekriebels met Dokter Corrie

Dokter Corrie geeft antwoordIk zit dus niet op Twitter. Daarom heb ik klaarblijkelijk een rel omtrent de Week van de Lentekriebels gemist. Gelukkig maar, want ik zou me vast vreselijk geërgerd hebben.

De Week van de Lentekriebels is een geweldig initiatief! Hét moment om met kinderen over seksualiteit te praten en alles wat daarbij hoort, zoals de puberteit en een veranderend lichaam. Geen makkelijk onderwerp voor in de klas! Maar gelukkig hebben we kinderboeken en… dokter Corrie!!

Vorig jaar tipte ik voor Kidsweek in de klas vijf kinderboeken voor de Week van de Lentekriebels (klik hier voor die tips!) en een daarvan was dit überdirecte boek over puberteit, ssss sseks ssseksualiteit en relaties: Dokter Corrie geeft antwoord. Alleen was het toen nog in herdruk.

Dokter Corrie geeft antwoordHet heeft even geduurd, maar de nieuwe editie is er!! Met nieuwe uitklappiemel (NB niet op ware grootte), maar nu ook met uitklapvagina! En met een GEWELDIG stofomslag! Je kunt het boek namelijk heel discreet veranderen in een wiskundeboek over vermenigvuldigen en aftrekken. Ahum 🤣😆 Oh, de hilariteit die dit boek teweeg gaat brengen… En dan heb ik het nog niet eens over de blootmemory-kaartjes achterin 😳👏👍

 

Het zal je niet verbazen dat Dokter Corrie ook met haters te maken heeft gehad (ze schrijft erover in het voorwoord), maar ik denk dat je voor pubers geen eerlijker boek kunt vinden over dit oh zo belangrijke onderwerp.

Dokter Corrie geeft antwoord


Dokter Corrie geeft antwoord

Leave a Reply