Nieuw boek over het weer (en meer)

Het hemelboekWat een weer!! ☔️ Buienradar blijkt totaal onvoorspelbaar, dus pak ik voortaan gewoon lekker Het hemelboek erbij. Het is net bij me binnengekomen, maar ik kan nu al zien dat je met dit boek bijna zelf meteoroloog kunt worden! In dit boek legt Sarah Devos namelijk precies uit wat elk wolkje betekent.

Maar het boek gaat over nog véél meer: over het weer, de hemel, wolken en hoe dat alles met elkaar samenhangt. Kijk maar eens in het inkijkexemplaar op bol.com, daar vind je de uitgebreide inhoudsopgave.

En vind je het toch nog wat saai klinken? Dan ken je de fijne schrijfstijl van Sarah Devos nog niet! Ik heb namelijk ook haar ZEEboek gelezen en dat is niet alleen superinformatief, maar ook erg boeiend en leuk leesvoer (ook voor kinderen).

Behalve dat is het HEMELboek natuurlijk ook heel bruikbaar in de klas! Zoveel boeken over het weer zijn er niet! En met behulp van dit boek kun je straks echt alles heel helder uitleggen, want dat doet Devos ook. #wordeenweerexpert #ikgasnelstuderen

Leave a Reply