Spookverhaal in Zwitserland

Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de HaviksburchtEen verhaal dat zich afspeelt in de bergen van Zwitserland, lees je natuurlijk het best in de bergen van Zwitserland!🇨🇭😁 Het nieuwste deel van Het Ministerie van Oplossingen van Sanne Rooseboom verscheen dus precies op het juiste moment: vlak voordat mijn vakantie in de bergen begon!

En wat heb ik genoten van dit spannende, soms zelfs griezelige verhaal! In dit vijfde deel gaan de leden van het Ministerie van Oplossingen naar de grote Internationale Conferentie in Genève. Daar storten ze zich op een ingewikkelde zaak in de buurt: een spook in de Haviksburcht. Wat is er toch in het vervallen landhuis aan de hand??

Fantastisch hoe Sanne Rooseboom alle gebeurtenissen samen weet te laten vallen! Het valt me bovendien elke keer weer op hoe mooi en respectvol ze schrijft over allerlei verschillende emoties en persoonlijkheden. Het raadselachtige landhuis, de slimme kinderen, een spannend winters avontuur in de bergen en de mooie onderlinge verhoudingen maken dit verhaal tot een heerlijk leesboek, dat maar moeilijk weg te leggen is.

En de spookachtige cover van Mark Janssen en de naar zweetvoeten stinkende kaasfondue maakten de setting helemaal af 😄


Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht

Leave a Reply