Winterse boekentips

Winterse boeken

Heerlijke leestips voor in de kerstvakantie! ❄️
Winterse verhalen waar je het WARM van krijgt!

Geef de boekentips door aan je klas, aan de ouders of ga gewoon zelf lekker op de bank met een van deze boeken! 

En download voor de kinderen dan ook gelijk het kerstboekje van Kidsweek in de Klas, met verhaaltjes, opdrachten en puzzels.

Je vindt de boekentips en het kerstboekje HIER!

❄️ Nog meer winterpracht vind je in deze fantastische boeken!

Zowel Ik wou dat ik een vogel was als Een wonderprachtig dier brengen elke dag een lach op mijn gezicht. Of het nu is door de grappige, mooie of verrassende gedichten, of door de wonderschone prenten van Britta Teckentrup of Frann Preston-Gannon… Deze boeken vervelen nooit!

❄️ Ten slotte nog een leuke tip om kinderen lekker te laten lezen tijdens de kerstvakantie: het nieuwste Thea Stilton-boek!

In Noorderlicht in Noorwegen reizen de Thea Sisters in hun kerstvakantie naar Oslo om daar een vergeten postpakketje te bezorgen. Maar de reis is daar niet ten einde! Via de Hurtigruten varen ze naar het hoge Noorden en zien ze het Noorderlicht!

Het verhaal leest lekker vlot (oké, ik vond het best voorspelbaar, maar ik behoor ook niet tot de doelgroep) en voor jonge lezers zijn er allerlei raadsels op te lossen. Bovendien leren ze nog wat over Noorwegen én kunnen ze voorbereidingen treffen voor het kerstdiner, want er staan lekkere recepten achterin het boek! 😋🇳🇴

Fijne kerstvakantie!

Leave a Reply