Leesbevordering in de klas op Facebook

Facebook-pagina

Lees hier de laatste berichten die op de Facebookpagina van Leesbevordering in de klas zijn geplaatst.
Je vindt er actuele boekentips en nieuwtjes omtrent lezen.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Wednesday, 20-May-20 00:41:43 PDT. The current time is Monday, 21-Sep-20 18:25:11 PDT.
Type: OAuthException

IN DE KRANT | WEEK 20
Kidsweek in de Klas besteedt deze week in groep 7 en 8 aandacht aan een olifantenopvang in Kenia. Om je iets te kunnen voorstellen bij zo'n opvang, is het natuurlijk wel handig als je wat meer over olifanten weet. Daarom een bijzondere boekentip!

In het 'Dierendagboek Olifant' van Steve Parker leer je de Afrikaanse savanne kennen door de ogen van een jonge olifant. Een bijzonder perspectief dus! Het olifantje vertelt niet alleen over de kenmerken van olifanten, maar ook over de gevaren op de savanne. Prachtig, levensecht geïllustreerd en aangevuld met kleine foto's en 'krabbels'. Het is al een wat ouder boek, maar je kunt het vast nog wel vinden in de bibliotheek of bestellen bij je plaatselijke boekhandel of bol: bit.ly/2ycT5i6.

#meerlezenbijdekrant
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanaf maandag: DE PABO LEEST VOOR!
De landelijke finale van De Pabo Voorleeswedstrijd gaat vanwege de coronacrisis niet door. Daarom gaan twintig pabostudenten in een online voorleesestafette voorlezen uit het boek 'De zee kwam door de brievenbus' van Selma Noort! (leesbevorderingindeklas.nl/book-review/de-zee-kwam-door-de-brievenbus/)

Vanaf maandag 18 mei geven de studenten elkaar op schooldagen om 17.00 uur de voorleesbeurt door. Samen met de auteur van het boek vertellen zij het hele verhaal. De voorleesestafette is online te volgen via het YouTubekanaal van Stichting Lezen -> www.youtube.com/user/LezenStichting

Meer lezen: www.lezen.nl/nl/voorleesestafette-de-pabo-leest-voor
... See MoreSee Less

View on Facebook