Algemene voorwaarden

Welkom bij Leesbevordering in de klas. Wanneer je deze website bekijkt en gebruikt ga je akkoord met onderstaande algemene gebruiksvoorwaarden en het bijbehorende privacybeleid.

De inhoud van deze website is alleen voor eigen informatie en gebruik bedoeld en mag niet zonder mijn toestemming worden gepubliceerd. Deze website bevat daarnaast beeldmateriaal waar ik rechten voor heb betaald en dit mag dus niet worden gekopieerd. Tot dit materiaal worden o.a. het logo, de illustraties en het design gerekend. Alle tekst en beeldmateriaal van derden is overgenomen in overeenstemming met het citaatrecht en gaat gepaard met een duidelijke bronvermelding.

Disclaimer

De recensies op Leesbevordering in de klas weerspiegelen mijn eigen mening en zijn informatief bedoeld. Boeken waar ik een recensie over schrijf, heb ik ook daadwerkelijk gelezen. Ook de lestips geef ik naar eigen inzicht. Bij het gebruik van deze website ben je je ervan bewust dat de beschreven informatie grotendeels subjectief is en fouten en onnauwkeurigheden kan bevatten. Het gebruik van de informatie is volledig op eigen risico en Leesbevordering in de klas kan niet aansprakelijk worden gesteld als de informatie niet voldoet aan je verwachtingen.

Leesbevordering in de klas bevat ook links naar websites van derden. Deze links zijn bedoeld voor je gebruiksgemak, om meer informatie of service te geven. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte websites.

Bij het bespreken van de boeken maak ik veelal gebruik van gratis recensie-exemplaren. Deze worden door verschillende uitgeverijen opgestuurd, in ruil voor mijn eerlijke mening.

Affiliate links

Leesbevordering in de klas verwijst regelmatig met affiliate links naar bol.com. Als je via deze links iets koopt bij bol.com, ontvangt Leesbevordering in de klas daarover een kleine commissie. Dit bedrag wordt onder meer gebruikt om deze website te onderhouden.