Naar de middelbare school

Serie DexIk heb hem nog, hoor! Mijn oude middelbare-schoolrugzak! Maar, met de boeken over Dex voel je je pas écht weer even een middelbare scholier.

Ik vond het dan ook een perfecte serie om afgelopen week te promoten in een aantal groepen 8; zo krijgen ze alvast een idee van wat hen te wachten staat in de brugklas!

De boeken over Dex zijn echt fantastisch, dus ik was ontzettend blij toen het 3e deel – na 4 jaar!!! – eindelijk verscheen. Ineens was daar Over straatfiguren en wegpiraten van Mijke Pelgrim, en je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar dat is dus het directe vervolg op Dex 2: over vrienden en andere bagage.

Nieuwe look, van paperback naar hardcover, maar dezelfde personages en dan eindelijk die schoolreis naar Canterbury uit deel 2. Ik kan niet wachten om dit 3e deel te lezen….

En de juffen van de groepen 8 hebben het eerste boek ook meteen besteld. Want ook al zat groep 8 misschien niet echt meer te wachten op boekpromoties… naar deze serie waren ze toch wel heel nieuwsgierig!

Meer weten over deze serie? Lees dan de recensies over de eerste twee delen van Dex:

Dex  Dex 2

 

 

 

 


Dex 3

Leave a Reply